Gør en forskel

Det er lige dig vi mangler!

Frivillig database

Du brænder for frivilligt arbejde og det sætter vi pris på

Vores vision er at gøre det nemmere for dig, foreninger m.m., at finde opgaver hvor du kan hjælpe som frivillig.

Ønsker du at være frivillig og være med til at gøre en forskel,  kan du udfylde blanketten og vil derefter stå registreret i vores database med dine præferencer. Du vil dernæst løbene blive inviteret til at være frivillig til arrangementer der er inden for dine præferencer. 
Du kan altid framelde og blive fjernet fra databasen hvis du ikke længere er interesseret.   

For at gå til tilmelding til databasen “klik her” 

Foreninger: 

Som forening er det muligt at booke jer ind på forskellige opgaver som gruppe. Opgaverne vil blive honoreret forskelligt alt afhængig af hvilken opgave det er og hvor mange personer opgaven kræver.  

For at se kommende begivenheder se “klik her”.

Organisationer og foreninger:  

Ønsker du at få din begivenhed på hjemmesiden for at få hjælp til at finde frivillige skal du kontakte os på info@frivilligjatak.dk og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. 

 

Tilmeld dig som frivillig, så kontakter vi dig når der er brug for din hjælp

Frivilligjatak.dk behandler personlige oplysninger om foreningens frivillige, kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere fortroligt.

Frivillig Jatak er forpligtet til at beskytte fortroligheden af de personlige oplysninger, som foreningen behandler, og foreningen arbejder kontinuerligt på at sikre overholdelsen af de gældende databeskyttelsesregler – herunder databeskyttelsesforordningen. 

Tak for at du er med til at gøre en forskel for dit lokalsamfund.